Tandvård utöver det vanliga

– Vi ger dig en annorlunda och exklusiv upplevelse

Boka besök

Nu utökar vi teamet på
Birka Tandhälsa!

 

Från den 1 april välkomnar vi Nicole Winitsky till Birka Tandhälsa – här får ni nu en protetiker av yppersta klass att remittera era patienter till.

Nicole är sedan 2012 specialist i protetik och disputerade vid KI i juni 2023. Nicole har tidigare arbetat på olika privatkliniker och senast under 15 år på Folktandvården Eastmaninstitutet.

Nicole gör allt inom protetik men har som kliniskt fokus helkeramiska anteriora konstruktioner. Hennes forskning "Single Implants in the anterior maxilla" har belönats med "Guldpriset för bästa protetiska forskning" av Svensk Förening för Oral Protetik och två gånger med "EAO Prize for best clinical research in Implant Dentistry" av European Association for Osseointegration.

Nicole arbetar regelbundet med att föreläsa och håller kurser både nationellt och internationellt, dels kring sitt forskningsämne, men även inom andra ämnen så som teamarbete mellan tandläkare och tandtekniker, estetik, helkeramisk protetik, implantologi och terapiplanering. Hon arbetar även löpande med att assistera branschkollegor med terapiplanering och rådgivning kring utförande av protetiska behandlingar.

Vidare är Nicole grundare av och programledare för landets första och största odontologiska podcast "Blodad Tand Podcast". Hon är även ordförande för det kvinnliga nätverket, ”Professionals in Dentistry Esthetic Group” (PiD EG), styrelseledamot i kommunikationskommittén i European Association of Osseointegration (EAO) och fellow i Foundation of Oral Rehabilitation (FOR).

Du når Nicole på nicole@birkatandhalsa.se redan nu och kan den vägen diskutera dina behov.

Varmt välkommen Nicole!

Nicole