Tandvård utöver det vanliga

– Vi ger dig en annorlunda och exklusiv upplevelse

Boka besök

Estetisk tandvård

 

Estetisk tandvård

Cecilia Ömo-Eichenholz är en av de första svenska tandläkarna som är ackrediterad för estetisk och kosmetisk tandvård enligt AACD:s hårda krav. Hon är även internationell föreläsare inom estetik. Vi på kliniken är mycket stolta över att få jobba med Cissi.

Hos Birka Tandhälsa erbjuder vi estetisk tandvård med allra senaste tekniker, material och metoder för att du ska få ett vackert leende. Vi arbetar med ackrediterad tandtekniker.

Hos oss kan vi bland annat hjälpa dig med:

  • Tandblekning
  • Missfärgade fyllningar
  • Trångställningar
  • Nedslitna tänder
  • Stora mellanrum mellan tänderna

På Birka Tandhälsa har vi lång erfarenhet inom estetisk tandvård. Hela teamet utbildar sig för att hålla sig uppdaterad med de senaste metoderna.

Tandreglering

Vill du ha rakare tänder, tycker att de är oregelbundna eller sticker ut, eller har svårt att bita av eller tugga? Då kan tandregleringsmetoden Invisalign vara aktuellt för dig.

Invisalign är en metod som inte bara är effektiv utan även anpassad efter vår allt mer moderna livsstil. Systemet reglerar tänderna med hjälp av flera löstagbara genomskinliga plastskenor. Varje skena som kommer att användas under behandlingen skräddarsys för just dina tänder.